Kurser

Er du ph.d. studerende eller ung forsker? Vil du gerne ud med din forskning til et større publikum? Med støtte fra Lundbeck Fonden laver Information kurser i medietræning, podcast, publicering og meget mere, så den offentlige debat kan få glæde af ny forskning.

Informations Medieskole

Medietræning – sådan formidler du til avis, twitter og på TV. I løbet af de seks moduler vil du møde redaktører, forskere og formidlingseksperter og lære, hvordan du finder og formidler din forsknings gode historie, samt hvordan du bruger nyhedsmedierne uden at kaste din faglighed og saglighed over bord

Læs mere

Præsentationsteknik for forskere

Bliv en virkelig god formidler – med og uden PowerPoint. Præsentationsteknik har afgørende indflydelse på din karriere. Forskere, der kan formidle og inddrage andre i deres forskning, får ofte lettere adgang til midler. Men hvordan formidler man til kritisk fagfæller eller grupper, som er helt udenforstående?

Læs mere

Kursus i digital formidling

Få kompetencerne til at formidle din viden digitalt – i tekst, lyd, billeder og video på sociale medier. På kurset vil alle deltagere blive klædt på til at tænke digitalt helt fra idé til udvikling og produktion. Målet er, at “digital” bliver noget, der skabes sideløbende og som en naturlig del af formidlingsprocessen.

Læs mere